Werkt de app ook in combinatie met mijn iPhone?

Op dit moment nog niet. De app werkt enkel in combinatie met een Android telefoon, met Android versie 4.4 of hoger.

Bekijk de compatibiliteit met Samsung telefoons: https://www.samsung.com/nl/gear-s2/popup/index_compatible.html

Bekijk de compatibiliteit met andere merken Android telefoons: https://www.samsung.com/nl/gear-s2/popup/index_nonSamsung.html

Samsung zal in de toekomst de Samsung Gear S2 ook geschikt maken voor iPhones.