Hoe moet ik mijn digitale pas activeren?

Je digitale pas is automatisch geactiveerd voor het Mijn Pathé-account die bij het starten van je abonnement aangemaakt of gekoppeld is. Zodra je inlogt met dit account verschijnt de digitale pas op het home scherm van de app of de mobiele site. Heb je nog niet eerder ingelogd met je Mijn Pathé-account? Stel dan nu je wachtwoord in via deze link: https://www.pathe.nl/account/wachtwoord-vergeten . Mocht dit niet werken, neem dan contact op met onze klantenservice via deze link: pathe.nl/contact.