Hoe werkt de app?

Deze app is het kleine broertje van de Pathé App voor Android. Je hebt beide apps nodig om hem te laten werken.

1. Installeer de Pathé App op jouw Android telefoon via de Google Play store
  2. Installeer de Pathé App voor de Samsung Gear S2 via de Samsung Gear store

Is jouw Android telefoon niet van Samsung? Download en installeer dan eerst de Samsung Gear store voor jouw Samsung Gear S2. Voor meer informatie zie: https://www.samsung.com/nl/gear-s2/features/

1. Log in met jouw Mijn Pathé account in de Pathé App voor Android.
  2. Al jouw bestelde tickets komen nu vanzelf op jouw Samsung Gear S2 terecht!

De Samsung Gear S2 haalt via Bluetooth alle informatie van jouw Android telefoon. De app werkt niet zonder verbinding met jouw telefoon en zonder verbinding met het internet.