Is de bioscoop tijdens de feestdagen geopend?

Kijk op de website www.pathe.nl > Bioscopen > Klik op de gewenste bioscoop > De meest actuele openingstijden staan rechts in het zwarte vlak.

De openingstijden tijdens de feestdagen verschillen per bioscoop:

Oud & Nieuw
Op Oudejaarsavond gaan de meeste Pathé bioscopen eerder dicht (de laatste voorstellingen starten rond 17.00 uur) en later open op Nieuwjaarsdag.

Koningsdag
Pathé City, Pathé de Munt en Pathé Tuschinski zijn tijdens Koningsdag gesloten.