Pathé Giftcard en Bioscoopcadeau

Pathé Giftcard

De Pathé Giftcard is een cadeaukaart die alleen verkrijgbaar is aan de kassa in alle Pathé bioscopen en is te verkrijgen in verschillende designs.

Op de Pathé Giftcard kan een tegoed gezet worden tussen de €5,- en €100,-  per eenheden van €2,50 en dit  is geldig tot 4 jaar na de dag van afgifte. Dit tegoed is inwisselbaar voor onder andere Pathé Events (zoals Pathé Ladies Night), Pathé Specials (zoals Pathé Opera), drinks & bites bij Pathé, 3D- en IMAX-toeslagen en filmtegoed bij Pathé Thuis.

Klik hier voor meer informatie over de Pathé Giftcard.

Bioscoopcadeau

Pathé exploiteert het product Bioscoopcadeau. Een bioscoopbon die verkocht wordt bij verschillende retailers (o.a. Jumbo, Albert Heijn, Primera, HEMA, etc.) en in alle bioscopen van Pathé geldig is.

Het Bioscoopcadeau vertegenwoordigt een product en geen geldbedrag. Er zijn 3 varianten en elke variant staat voor een bepaald bioscooparrangement. Voor 3D, IMAX en 3D-voorstellingen geldt een toeslag. Het Bioscoopcadeau is inwisselbaar aan de kassa van de bioscoop, aan de ticketmachine of via de Pathé website op alle dagen van de week. Het is niet mogelijk om Bioscoopcadeau in te wisselen voor geld of een ander arrangement. Er vindt geen restitutie plaats.

Klik hier voor meer informatie over het Bioscoopcadeau. 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen