Hoe stel ik mijn favoriete bioscopen en mijn meest favoriete bioscoop in?

Ga naar Mijn Pathé, Mijn Bioscopen en selecteer je favoriete bioscoop. Je meest favoriete bioscoop selecteer je door op de foto van de bioscoop te klikken. Het haantje in de uitroepteken wordt dan geel. Van je favoriete bioscopen krijg je direct de bioscoopagenda’s op de homepage op pathe.nl. en van je meest favoriete bioscoop verschijnt deze op de Pathé App als hometile.