Hoe kan ik tickets kopen met de Pathé App?

De snelste en makkelijkste manier om tickets te kopen met de Pathé App is door op 'Tijden en Tickets' te klikken.
In de tijdslijn wordt het actuele filmoverzicht per bioscoop standaard weergegeven in:

- Blokweergave (Tablet)
- Lijstweergave (Smartphone)

Door op het sorteericoon Sorteerfunctie.png te klikken, kun je de standaard weergave wijzigen.

De filminfo en trailer kun je bekijken door op de filmposter te klikken.

Vervolgens kun je direct tickets kopen door op het ticket icoon  tickets_kopen.png of  'Koop tickets' te klikken.

Nadat het aantal tickets gekozen is, kom je in een stoel selectiescherm terecht. Hier kun je zelf de best beschikbare stoelen selecteren.
Vervolgens kom je in het betaalscherm terecht waar je je betaalmethode kunt selecteren.

Nadat de betaling is afgerond ontvang je de bevestiging van je aankoop per e-mail. Het is ook mogelijk om je gekochte ticket(s) naar een ander e-mailadres door te sturen. Als je ingelogd bent met Mijn Pathé kun je je ticket(s) ook in de app terugvinden onder 'Tickets' op de homepage.

Let op: Je kunt maximaal 12 tickets per transactie kopen.

Bekijk hier het instructiefilmpje.