Hoe kan ik tickets bestellen met een Pathé Unlimited (Gold) Card?

In het scherm waar tickets besteld kunnen worden, kun je Pathé Unlimited (Gold) tickets selecteren. Zodra je het aantal Unlimited (gold) tickets hebt opgegeven moet je je kaartnummer en pincode invoeren. Je kunt ook je kaartnummer toevoegen door op het QR-code logo QR-code.jpg te klikken. Hiermee kun je de barcode van je pas scannen. Je kunt je kaartnummer ook opslaan door 'kaart opslaan' aan te vinken. Als pasnummer en pincode ingevuld zijn, kun je de pas toevoegen en eventueel nog een Unlimited (Gold) ticket bestellen.

Let op:

- Je kunt maar 1 kaartnummer opslaan op je apparaat.

- Het is mogelijk dat er geen barcode scanner op je apparaat staat. Deze moet je eerst installeren.