Is de bioscoop tijdens feestdagen geopend?

Bijna alle Pathé bioscopen zijn tijdens de feestdagen geopend.

Oud & Nieuw: Op Oudejaarsavond gaan de meeste Pathé bioscopen eerder dicht dan gebruikelijk en later open op Nieuwjaarsdag.

Koningsdag: Pathé City, Pathé de Munt en Pathé Tuschinski zijn tijdens Koningsdag gesloten.

Kijk op de website www.pathe.nl > Bioscopen > Klik op de gewenste bioscoop > De meest actuele openingstijden staan rechts in het zwarte vlak.