Wat is een Mijn Pathé account?

Met Mijn Pathé stap je in je eigen filmwereld!

Mijn Pathé is je eigen account bij Pathé. Hiermee kun je makkelijk online inloggen op je persoonlijke omgeving en tickets kopen, vanaf je pc, tablet of mobiel.

Zo kun je altijd en overal je favoriete films bijhouden en zien welke films je hebt bezocht. Ook kun je verschillende voorkeuren instellen zodat Mijn Pathé nog persoonlijker wordt en je informatie krijgt die helemaal op jou is afgestemd. Zo houden we je via Pathé Filmnieuws op de hoogte van actualiteiten rond jouw favoriete bioscoop. En is Mijn Pathé natuurlijk ook gekoppeld aan je Pathé Unlimited abonnement en – als je dat wilt – aan je Facebook-account.

Overige mogelijkheden Mijn Pathé account:

• Bestaande Pathé Unlimited (Gold) reserveringen annuleren
  • Pathé Unlimited (Gold) reserveringsnummer achterhalen
  • Verwachte films in agenda plaatsen

Kortom, met Mijn Pathé wordt van film genieten extra persoonlijk!