Wat kan ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten voor ‘Mijn Pathé’?

Ga naar Mijn Pathé en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Vul je e-mailadres in en druk op verzenden. Indien jouw e-mailadres meerdere keren voorkomt in het systeem, wordt er tevens naar jouw voornaam en geboortedatum gevraagd. Vervolgens ontvang je een e-mail met een link om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen. Deze link is 3 uur geldig. Gebeurt dit niet binnen deze tijd, dan dien je opnieuw een e-mail met link op te vragen. Verander het wachtwoord en log vervolgens in met je nieuwe wachtwoord.